BETTER LATE THAN NEVER – или иначе казано, никога не е късно да научиш нов език или да надградиш вече научения.

В езиков център Step By Step курсовете по английски език за възрастни са водени от български или чуждестрани преподаватели с внимание и подход към особеностите и стила на учене на всеки курсист. Часовете по английски език са изцяло съобразени с практическата методика на преподаване Student Centered Learning. Акцентът е върху нуждите и интересите на курсистите, а преподавателят е този, който спомага и улеснява процеса на учене.

Student Centered Learning улеснява обучаемия и ускорява процеса на усвояване на знания както и постигането на поставените цели. Обучението в Step By Step е в съотвествие с Европейската Езикова Рамка. В спокойна атмосфера, курсистът получава подкрепа в час. А чрез разнообразни ролеви игри в реални житейски ситуации, придобива повече увереност в писмената и устната комуникацията на английски език.

*Авторската ни методика Step into English дава възможност за допълнителна практика при общуването на английски, извън класната стая по време на Trivia Nights.

Вижте всичките ни филиали, тук.

 

За тези курсисти, които срещат затруднения при определяне на нивото си, екипът ни е разработил ТОЗИ АВТОРСКИ ТЕСТ за определяне на ниво, съобразен с учебните ни системи.

След като попълните и изпратите теста, ще получите имейл, в който ще може да проверите броя на точките си
и от следната таблица да определите нивото си:

• 1-5 въпроса/точки – Starter level
• 6-10 въпроса/точки – Elementary
• 11-15 въпроса/точки – Pre- Intermediate
• 16-20 въпроса/точки – Intermediate
• 21-25 въпроса/точки – Upper- Intermediate
• 26-30 въпроса/точки – Advanced

Какво е необходимо да направите?

За да си спестите време и усилия може да се запишете онлайн с формата за регистрация, а ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли.

Заплащането става на място в наш офис или по банков път.

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!