Преди 14 години  Step by Step  беше създаден от международен екип от специалисти в отговор на нуждата от нов вид обучение – по форма, съдържание и смисъл. От различни образователни програми. От иноватини методи на преподаване.

При нас получавате комбинация от съвременни и авторски методики на обучение, както и класически такива, доказали своята ефективност в годините. Технологичните новости и интерактивна среда, която внасяме в учебния процес, както и екипа от професионалисти с индивидуален подход към способностите на всеки учащ, карат учениците ни да се връщат при нас отново и да ни препоръчват на своите познати през годините, като място на което са получили индивидуален учебен план съобразен с личните им цели и тези на децата им, както и приспособен спрямо тяхното собствено темпо на възприемане на учебния материал. Отличните резултати постигнати от нашите ученици явили се на изпит за сертификат и на матурите доказват ефективността на нашата методика.

Ние вярваме, че всяко дете има собствено темпо и стил на учене и само когато е въвлечено в учебния процес, мотивирано, насърчавано и поощрявано, то разгръща пълния си потенциал. За нас е от съществено значение и доброто взаимодействие между родителя и учителя, като партньори в процеса на учене. Убедени сме, че всяко дете е уникално и е способно не само да учи, а да постигне успех!

В Step By Step сме организирали дейността си в три основни направления: интерактивни езикови курсове за деца и възрастни, образователни програми и целодневна и полудневна ученическа занималня, включваща специализирани творчески кръжоци, театрални ателиета и инициативи сред природата, както и различни проекти, които са част от програмата и преживяванията на децата.

Поставили сме си за цел:

  • Да създадем условия за цялостното и хармонично развитие на детето, както интелектуално, така и емоционално, физическо и социално. Заедно с родителите се грижим индивидуалността на малкия човек да се прояви по възможно най-добрия начин;
  • Тийнейджърът да бъде мотивиран и уверен в знанията си. Да доусъвършенства уменията, които ще са му нужни, за да се справи успешно на матурите и изпитите за сертификат за прием в най-престижните университети по света и у нас;
  • А работещият човек да придобие самочувствие при използването на чуждия език в ежедневни ситуации, когато пътува, води делова кореспонденция или прави презентация. Придобиването на световнопризнат сертификат пък помага да бъде максимално конкурентноспособен.

 

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Step!

 

За запитване и оферта попълнете онлайн формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли.