Програмите ACCESS и WISHES имат за цел да изградят, затвърдят и надградят знанията на подрастващите чрез забавни и интригуващо поднесени теми.

Да им помогнат да доразвият своите комуникационни умения. Да работят в екип по различни проекти. Да подготвят презентации. Да придобият знания и умения за професионално ориентиране. Да добият увереност в собствените си способности.

Програмите наблягат върху уменията на тийнейджърите да говорят на английски език – всяка тема се обсъжда, като учениците участват в групови дискусии. Обучението за отделните нива е в съответствие с общата европейска езикова рамка и има за цел да помогне на учениците в следващия етап, а именно да получат международно признат сертификат CAE, CPE, TOEFL или IELTS, който ще им даде възможност да кандидатстват в най-добрите университети в света.

* Всеки гимназист, успешно положил финалния тест, получава сертификат за завършен курс на обучение и ниво в съответствие с общата европейска езикова рамка.

* Занятията започват на 16 септември и приключват на 29 май;

* Провеждат се два пъти седмично по два учебни часа; Общо 130 учебни часа.

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

Преди да запишете детето си може да му предоставите този тест за определяне на нивото му на знания до момента:

Как да запиша детето си?

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.