Период: от септември до 31 май

От 8.00 до 13.00 часа за първа смяна и от 13.00 до 18.30 часа за втора смяна.
За да сте спокойни, че Вашето дете е обгрижено след училищните занятия, домашните са написани, а уроците – научени, заповядайте в занималнята на образователен център STEP BY STEP.

При нас в малки групи, учениците получават необходимото им внимание и грижа. Преподавателите ни са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята, че всяко дете е способно не само да учи, но и да постигне успех без стрес и напрежение, а неговата естествена любознателност да бъде запазена.

Стремим се да възпитаме интерес към познанието. Да стимулираме творчеството и креативността. Да балансираме между интелектуалното, емоционалното и физическото развитие на детето и да съобразяваме програмата с различните детски потребности, в зависимост от възрастта и личностните качества.

Полагаме усилия да отидем отвъд уроците и домашните и да работим за един по-широк светоглед и цялостно личностно развитие на малкия човек.

Учим, докато играем и творим!

В Степ Бай Степ ни  харесва средата, преподавателите и личното отношение което имат към всяко дете!!

Александър с удоволствие посещава занятията, напредва с лекота и се чувства добре! Благодарим за забавленията и загрижеността, които полагате за това да предпочетем Вас всяка година!

Веселка Петкова

Със Step By Step сме вече много години заедно! Първо подпомогнаха дъщеря ми да вземе успешно всички сертификати към Goethe-Institut. Сега от 4 години синът ми посещава  занималнята и часовете по английски език. Учебния процес е важен елемент от занималнята, но не е единственият. Тук децата развиват своите социални и комуникационни умения чрез творческите занимания. Атмосферата е спокойна и синът ми с удоволствие посещава часовете по рисуване и музика.

Зорка Найденова

Служителите на Step By Step взимат и водят децата от и до училище, както и ги придружават на обяд в ресторант в близост до нашите филиали, където има договорено меню на цена от 5.00 лв./ден.
Също така, ако родителите и детето предпочитат, то може да се храни в училищния стол или да си носи храна от вкъщи.

Направете крачка с нас!

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.