FCE, САЕ, СРЕ :

Много са ползите и причините вие или вашето дете да притежавате Кеймбридж Сертификат за владеене на английски език – това е нужният документ за прием в университет, служи за доказателство за високо ниво на езикова компетентност пред български и чуждестранни работодатели, а подготовката за изпита ви дава онези допълнителни знания и усъвършенстване на езика, от които се нуждаете. Сертификатите са безсрочно валидни и са приравнени към Общата Европейска Езикова Рамка на Съвета на Европа.

Изпитите на Университета Кеймбридж за оценяване на владеене на английски език са FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English) и CPE (Certificate of Proficiency in English).

IELTS и TOEFL:

Изпитът TOEFL (Test of English as a Foreign Language) оценява възможностите за разбиране и използване на стандартен американо-английски на университетско ниво. Много американски и англоезични колежи и университети изискват другоезичните кандидати за прием да държат този изпит. Той се признава от над 8 500 колежа, университета, професионални асоциации, държавни агенции и други институции в над 130 страни по света. Резултатът от изпита може да бъде изискан при кандидатстване за виза за САЩ и Австралия. Сертификатът е с валидност 2 години.

IELTS (International English Language Testing System) е подобен на TOEFL, но е ориентиран към британо-английския. Той се признава в повече от 8 000 институции в над 135 държави. Приемането на IELTS като доказателство за познания и умения в английския език е широко разпространено сред образователни институции във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, САЩ, Канада, в рамките на Европейския съюз и извън тях. IELTS също така е едно от изискванията за емиграция в Австралия, Нова Зеландия и Канада. Сертификатът е с валидност 2 години.

Предлагаме ви още:

  • Обща кандидатстудентска подготовка по английски език:

В нея са заложени всички изпитни компоненти за съответното висше учебно заведение.

  • Подготовка за зрелостен изпит по английски език:

Преговарят се, затвърждават се и се повишават знанията по английски език. Получава се информация за това какво представлява матурата и как представянето да бъде най-добро и да се получи висока оценка.

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

Как да се запиша?

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.