Програмата Das neue Deutschmobil има за цел да изгради, затвърди и надгради знанията на подрастващите чрез забавни и интригуващо поднесени теми. Да развият своите комуникационни умения. Да работят по проекти и да подготвят презентации. Да добият увереност в собствените си способности.

Програмата набляга върху уменията на тийнейджърите да говорят на немски език – всяка тема се обсъжда, като учениците участват в групови дискусии. Програмите за отделните нива са в съответствие с общата европейска езикова рамка и са ориентирани към подготовката на обучаемите и успешно полагане на съответните изпити Test DaF, DSH, ZMP или ZOP.
* Всеки тийнейджър, успешно положил финалния тест, получава сертификат за завършен курс на обучение и ниво в съответствие с общата европейска езикова рамка.

В допълнение към обучението по немски език, получавате още:

* Безплатни часове от 15 до 30 септември за прeговор на материалa по програмата REFRESH.
* Допълнителни консултации по преценка на учителя за децата които имат нужда от допълнителни упражнения или са отсъствали по програмата EXTRA.
* Уроци посветени на празниците на немскоговорящия свят, както и отпразнуването им по съответната традиция по програмата LET’S CELEBRATE.
HEAL THE WORLD: Работа по различни екологични проекти и зелени инициативи, които учат децата на съпричастност към проблемите със замърсяването на околната среда и ги правят по-отговорни към опазването на природата.
BE HEALTHY: е програма която дава възможност на децата да участват в различни събития организирани от нас и/или наши партньори и да научат как да се хранят и живеят здравословно, за да бъдат в отлична физическа и емоционална форма.
STEP BY STEP COMPETITIONS е програмата която дава възможност на учениците да участват в различни конкурси и инициативи организирани от нас и/или наши партньори и да печелят награди.
SHOW TIME е времето по Коледа и края на учебната година, когато си организираме тържества, а за родителите открити уроци.
MONTH REPORT: за да е редовна обратната връзка и родителите да са винаги информирани за напредъка на своето дете, получават по имейл картон с оценки за успеваемостта на детето през месеца.

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

Как да запиша детето си?

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.