Програмата Step into your English Summer е предназначена за деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 4 клас.

Обучението е в 2 нива. Детето Ви може да усвои първо ниво през месец юни и да продължи във второ през юли.

 

Занятията започват на 1 юни и завършват на 31 юли. Провеждат се от 9.30 до 12.30 ч. и са под формата на интензивен английски с програмата Step into your English Summer. Всеки ден децата ще имат по 4 уч.ч. английски език, поднесен по забавен и интересен начин, което превръща ученето в забавление.

Тези които са в предучилищна възраст и първи клас ще общуват на теми като: моето семейство, в училище, в града, време за хапване, животни и др. Ще четат книжки, ще слушат истории, ще разказват приказки, ще правят куклен театър, ще творят и ще се забавляват.

Децата от 2 до 4 клас ще научат голям брой думи необходими, като речников запас на тази възраст. Ще усъвършенстват уменията си за прилагане на граматически знания и умения в съответното ниво. Програмата компенсира пропуснат през учебната година материал и успешно развива четирите езикови умения: слушане, говорене, четене и писане.

Всички ще се занимават с отборни състезания, игри и занимания на открито, клубове по интереси и др.

 

По желание може да комбинирате английската програма Step into your English Summer с лятната ни занималня Търсачи на Тайни.  Целодневните занимания пък след хапване на вкусен обяд продължават от 13.00 до 18.30 ч. и след сериозното учене на английски сутринта, следобед децата още ще творят, ще играят, ще спортуват и ще се забавляват.

След приключване на програмата Step into your English Summer децата могат да се включат в годишните програми на образователен център STEP BY STEP със специална отстъпка.

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

Как да запиша детето си?

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.