Училищна Занималня 1-4 клас


Период: 16-ти септември – 31-ви май


От 8.00 до 13.00 часа за първа смяна и от 13.00 до 18.30 часа за втора смяна.
За да сте спокойни, че Вашето дете е обгрижено след училищните занятия, домашните са написани, а уроците – научени, заповядайте в занималнята на образователен център STEP BY STEP.


При нас в малки групи, учениците получават необходимото им внимание и грижа. Преподавателите ни са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята, че всяко дете е способно не само да учи, но и да постигне успех без стрес и напрежение, а неговата естествена любознателност да бъде запазена.


Стремим се да възпитаме интерес към познанието. Да стимулираме творчеството и креативността. Да балансираме между интелектуалното, емоционалното и физическото развитие на детето и да съобразяваме програмата с различните детски потребности, в зависимост от възрастта и личностните качества.
Полагаме усилия да отидем отвъд уроците и домашните и да работим за един по-широк светоглед и цялостно личностно развитие на малкия човек.


Учим, докато играем и творим!

В Степ Бай Степ ни  харесва средата, преподавателите и личното отношение което имат към всяко дете!!

Александър с удоволствие посещава занятията, напредва с лекота и се чувства добре! Благодарим за забавленията и загрижеността, които полагате за това да предпочетем Вас всяка година!

Веселка Петкова

Веселка Петкова

ОБУЧЕНИЕТО ВКЛЮЧВА:

  • Подготовка по учебните предмети, изучавани в училище, включително по английски/немски/руски език;
  • Писане и проверка на домашните работи в малки групи;
  • Индивидуално внимание по отстраняването на пропуски в знанията;
  • Допълнителни упражнения и тестове;
  • Практически задачи с цел стабилна основа и усвояване на материала;
  • Ново! STEAM обучение;
  • Съвременно оборудвани бази и интерактивни пособия;
  • Непрекъснат контакт с родителите, обратна връзка по всеки въпрос, свързан с ученика.

В образователен център Step By Step децата са в среда на взаимопомощ и екипна работа, доверие и подкрепа. Учим ги как сами да се справят с подготовката за училище.


Учениците имат възможност на място да вземат участие в много допълнителни дейности организирани от нас или наши партньори: компютърна анимация и първи стъпки в програмирането, арт ателиета и работилници, занимания по музика, танци, йога за деца, брейн джим, волейбол, баскетбол и много други.

Със Step By Step сме вече много години заедно! Първо подпомогнаха дъщеря ми да вземе успешно всички сертификати към Goethe-Institut. Сега от 4 години синът ми посещава  занималнята и часовете по английски език. Учебния процес е важен елемент от занималнята, но не е единственият. Тук децата развиват своите социални и комуникационни умения чрез творческите занимания. Атмосферата е спокойна и синът ми с удоволствие посещава часовете по рисуване и музика.

Зорка Найденова

Зорка Найденова

Служителите на Step By Step взимат и водят децата от и до училище, както и ги придружават на обяд в ресторант в близост до нашите филиали, където има договорено меню на цена от 5.00 лв./ден.
Също така, ако родителите и детето предпочитат, то може да се храни в училищния стол или да си носи храна от вкъщи.

Направете крачка с нас!

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.