Още не сте решили какво ще прави детето Ви по време на ваканциите?

Иска Ви се да е нещо приятно, полезно и образователно, свързано и с игри, забавления на открито и пътешествия?

Включете малкия любопитко във ваканционната програма на образователен център Step By Step - Търсачи на Тайни в дните, когато Вие сте на работа и се чудите, какво да прави малчугана.

Програмата е подходяща е за деца от 5 до 12 годишна възраст

Периоди на провеждане: есенна, коледна, междусрочна и пролетна ваканции

Продължителност: 4 дни

Време на провеждане: 8.30 -18.30 ч.

Програмата включва:

Ден на изкуствата: когато Търсачите на Тайни ще  вземат участие в различни творчески работилнички. Ще разгадаят мистерията на българските гласове. Ще се научат да танцуват хоро. Ще свирят и пеят. А накрая ще пътешестват до няколко европейски и световни столици за да се запознаят с местните нрави и обичаи при това на съответния език-английски, немски и руски;

Скаутски Лагер на Витоша: където Търсачите на Тайни ще са по следите на изгубеното съкровище. Ще научат химна и ще се запознаят с правилника на скаута. Ще си оформят базов лагер, който ще трябва да защитават от вражески набези. Ще се учат как да оказват първа помощ заедно с кучето планински спасител Рекс. Най-отличилите се скаути ще получат грамоти и всички заедно ще напуснат лагера и ще се върнат в София.

Ден на въображението и експериментите: когато Търсачите на Тайни ще участват в различни научни лаборатории. Ще разберат как да си създадат полимерен червей, как да се скрият в гъста мъгла и ще узнаят тайната на истинския взрив. Ще разберат и какво се случва, когато смесваш, разтваряш и съединяваш различни химични елементи.  Ще участват в много игри и състезания, а накрая и във викторина с награди.

Ден на празниците и обичаите: когато Търсачите на Тайни ще са по следите на изчезналия Дядо Коледа/Великденско яйце. Ще си измислят собствена приказка с поука. Ще направят дизайн и собственоръчно ще изработят коледна играчка или боядисат великденско яйце. Ще бъдат част от кулинарни работилнички, където ще приготвят гозби и сладки характерни за предстоящия празник. А накрая отново ще пътешестват до европейски и световни столици за да се запознаят с това как там празнуват и какво характерно приготвят на трапезата си, като това отново ще бъде на английски, немски и руски език;

  • цена на ден 25 лв.
  • за деца записани на целогодишна занималня в Step By Step - БЕЗПЛАТНО
  • 5 лв. обяд и следобедна закуска по желание