Лятно училище - немски език

Лятно училище:

Програмата GLÜCKLICHER SOMMER е предназначена за деца в предучилищна възраст и ученици от 1 до 5 клас.
Обучението е в 2 нива. Детето ви може да усвои първо ниво през месец юни и да продължи във второ през юли.


Занятията започват на 1 юни и завършват на 31 юли. Можете да избирате между два варианта: полудневен и целодневен.
Полудневните занимания се провеждат от 9.00 до 13.00 ч. и са под формата на летни интензивни курсове. Всеки ден децата ще имат по 5 часа немски език, което прави 100 часа месечно.
Целодневните занимания пък са от 9.00 до 18.00 ч. и след сериозното учене на немски сутринта, следобяд децата ще творят ще играят и ще се забавляват.
Тези които са в предучилищна възраст и първи клас ще общуват на теми като: моето семейство, в училище, в града, време за хапване, животни и др. Ще четат книжки, ще слушат истории, ще разказват приказки, ще правят куклен театър, ще творят и ще се забавляват.
Децата от 2 до 5 клас ще научат голям брой от думи необходими като речников запас на тази възраст. Ще усъвършенстват уменията си за прилагане на граматически знания и умения в съответното ниво. Програмата компенсира пропуснат през учебната година материал и успешно развива четирите езикови умения: слушане, говорене, четене и писане.
Всички ще се занимават с отборни състезания, игри и занимания на открито, спорт, клубове по интереси, организирани посещения на интересни обекти в и извън София и др.
След приключване на програмата GLÜCKLICHE SOMMER децата могат да се включат в годишните програми на образователен център STEP BY STEP.

 

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

Как да запиша детето си?

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.

 

ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ