Всеизвестен факт е, че децата в ранна детска възраст усвояват много по-лесно и бързо чужд език, знаейки това ние предлагаме на най-мъничките игри и забавления с преподавател, носител на езика. Авторската ни програма е изцяло съобразена с тяхната възраст, като децата лесно, неусетно без напрежение усвояват английски език.

В Step By Step работим по най-съвременните и доказани методики за чуждоезиково обучение. Практикуваме учене чрез правене и забавление, което е най-добрият начин за придобиване на знания от децата. По време на обучението по английски език се започва с изучаване на основите на езика от ниво букви и фрази до изречения с акцент върху правилното произношение. Децата започват да разпознават основни фонетични звуци.

Часовете се водят от Amy Ann Cowly –англоезична преподавателка с  15 години опит в работата с деца.

В стимулираща англоговоряща среда, детето има свободата да учи и реализира потенциала си. По лесен и интригуващ начин да направи първите си крачки в изучаването на езика чрез песни, приказки, групови игри и адаптирани филми, които превръщат ученето в истинска радост. Да научи думи, словосъчетания и кратки изречения по теми от заобикалящия го свят, които едновременно стимулират неговото въображение и творческото му мислене. Разширяват общата му култура и спомагат за изграждането на положителна ценностна система.

Заедно вървим напред с образователни центрове Step By Steр!

Запишете се онлайн от формата за регистрация и ние ще се свържем с Вас за уточнение на детайли. Заплащането става на място в наш офис или по банков път.