В STEP BY STEP IT Studio учениците ще получат практически умения и теоретични знания.
Децата ще се научат да разработват интернет-сайтове, да създават собствени игри, да правят анимация, безопасно да използват търсачките, да правят фотографски снимки и видео. 
Знанията, получени при нас, ще помогнат на дете ви за ранен старт в IT сектора, с което ще изпревари връстниците си в бъдещото професионално развитие. 
Компютърът вече няма да е просто играчка, а ще стане инструмент за създаване на собствени проекти, които ще помогнат на детето да израсне до нивото на световно известни стартъпи.
На модули учениците ще направят първите си стъпки в компютърната графика, като създават компютърни колажи, използвайки атрактивни графични ефекти и ще направят първата си компютърна анимация. 
 
След това преминават към  програмирането. Интересен, забавен, лесен за усвояване, програмният език Scratch дава възможност на децата да навлязат в света на алгоритмите и програмирането. Учениците едновременно ще се обучават и развиват творческото си мислене. Графичният дизайн с PhotoShop пък е показно и част от професията на графичния дизайнер.
 
 
 
 
 

Warning: include(plugins/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/surpriz2/public_html/sbs1/modules/mod_simpl_fb/helper.php on line 73

Warning: include(): Failed opening 'plugins/pages.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/surpriz2/public_html/sbs1/modules/mod_simpl_fb/helper.php on line 73