Предлагаме на вашето внимание уникално съчетание от Забавна Математика и Изобразително Изкуство  STEP BY STEP  Arts & Maths Studio.
В това уникално съчетание децата развиват не само логическото си мислене, а и своята креативност и въображение, докато се радват на математика и изкуство и се забавляват. 
Целта в заниманията по рисуване е да вдъхнем увереност и свобода в себеизразяването. Да предадем знания за усвояване на умения и тънкости в изобразителното изкуство. Децата придобиват самочувствие, по-добра концентрация, лекота в усвояването на учебния материал и търпение да завършват започнатото.
 В часовете по математика, дори и най-малките ще бъдат запленени от забавна аритметика, забавна геометрия, логически игри, математика в природата и математическо изкуство. Научавайки, че математиката освен точна наука може да бъде и интересна и занимателна.
Програмата е подходяща както за децата с ясно изразен интерес към математиката, така и за тези, които срещат трудности при изучаването й или я намират за скучна. Ние предлагаме един различен поглед и подход към нея и се стремим  да разкрием красивата страна на математиката и връзката й с други области от живота и науката.
STEP BY STEP Arts & Maths Studio е първата крачка преди подготовката за кандидатстване за художествени училища, строителни, инжинерни и архитектурни специалности.
 
 
 
 
 
 

Warning: include(plugins/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/surpriz2/public_html/sbs1/modules/mod_simpl_fb/helper.php on line 73

Warning: include(): Failed opening 'plugins/pages.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/surpriz2/public_html/sbs1/modules/mod_simpl_fb/helper.php on line 73