Предлагаме на вашето внимание уникално съчетание от Забавна Математика и Изобразително Изкуство  STEP BY STEP  Arts & Maths Studio.
В това уникално съчетание децата развиват не само логическото си мислене, а и своята креативност и въображение, докато се радват на математика и изкуство и се забавляват. 

Научете повече... 

 

В STEP BY STEP IT Studio учениците ще получат практически умения и теоретични знания.
Децата ще се научат да разработват интернет-сайтове, да създават собствени игри, да правят анимация, безопасно да използват търсачките, да правят фотографски снимки и видео. 

Научете повече... 

STEP BY STEP Art Studio предлага прекрасна възможност за всяко дете и възрастен да се потопят в магията и красотата на изобразителното изкуство.

Научете повече... 

 

Български език и математика за 5, 6 и 7 клас в STEP BY STEP, индивидуално или в група.

Научете повече... 

STEP BY STEP провежда целогодишно обучение по български език и литература и математика за кандидат-гимназисти и кандидат-студенти. То ще спомогне за постигане на отлични резултати при външното оценяване и изпита за прием в езиковите гимназии и специализираните училища през следващата учебна година.

Научете повече... 


Warning: include(plugins/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/surpriz2/public_html/sbs1/modules/mod_simpl_fb/helper.php on line 73

Warning: include(): Failed opening 'plugins/pages.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/surpriz2/public_html/sbs1/modules/mod_simpl_fb/helper.php on line 73